City League

Na de succesvolle city-league als afsluiting van het frisbee-seizoen vorig jaar beginnen we dit jaar ook met een city-league. Op de donderdagen 14 en 21 september vindt het frisbee toernooi voor vriendenteams plaats op ons trainingsveld op Olympia. Donderdag 7 september is er een pre-city-league training, open voor zowel MUGgen als mensen die mee willen doen aan de city-league. Op 14 en 21 september spelen we een competitie tussen de vriendenteams.

Wil jij met je vrienden ontdekken hoe het is om deze leuke sport te spelen?
Kom dan met hen naar de City League!

Het toernooi is op sportpark Olympia in Haarlem, van 20:00 tot 21:30. We spelen korte wedstrijden met teams van 5. Als het je niet lukt om een heel team mee te nemen, kun je je ook als kleiner team opgeven, en zorgen wij ervoor dat je in een leuk team terecht komt.

Kosten zijn 10 euro voor niet-Muggen (dat is inclusief een super-coole schijf en drankjes achteraf!). Als je al een schijf hebt kun je meedoen voor 5 euro.

We starten om 20:00 uur, met ingooien en oefeningen, om 20:30 uur begint de competitie. We sluiten de laatste dag af met een finale. Achteraf is er tijd om na te kletsen en wat te drinken.

Opgeven kan via een formulier hieronder of door middel van een mailtje naar cityleague@mug-haarlem.nl.

Dus nog even op een rij:

Wanneer? Donderdag 7 (training), 14 en 21 september (competitie)

Hoe laat? Vanaf 20:00 ingooien en uitleg, om 20:30 wedstrijden
Wat neem je mee? Sportkleren en sportschoenen (kunstgras)
Kosten? 10 euro voor niet-Muggen (als je een schijf wilt, anders 5 euro), gratis voor Muggen.

Jouw naam

Jouw email

Selecteer uw niveau

Wil je alleen inschrijven om samen met een team ?

Eventuele teamnaam

Vul onderstaande captcha in

captcha